Handelsinformation

HANDELSINFORMATION

BETALING

Du har kun mulighed for at betale med betalings kort i webshoppen.

DOWNLOAD & PRINT SELV BESTILLINGER 

FARVEVARIATION

Det printede billede kan vareiere en smule i farven fra det du ser på skærmen. Det skyldes til dels forskelle i farve fra skærm til skærm, samt forskelle på tryk- og skærmfarve.

KVALITET

Når du køber fysiske produkter hos mig, er du altid sikker på, at jeg gør mit bedste for at du skal modtage den bedste kvalitet. Er kvaliteten ikke i orden, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

COPYRIGHT

PRISER

Alle priser er i danske kroner.

Prisen på bestillingstidspunktet er gældende, dog tages der forbehold for tastefejl.


Alle priser i shoppen er inkl. 25% moms (DK).

Ophavsretten til produkter på dette site tilhører Mediegiraf.dk, og må ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse. Dvs. at det ikke er tilladt at bruge materialet til egen personlig fortjeneste eller gengive materialet som værende af egen oprindelse.


Digitale filer der er købt hos Mediegiraf.dk (download/print selv), må ikke deles med andre, da det strider mod ophavsret.


En overskridelse af copyright-betingelserne kan medføre sagsanlæg. Ønsker du at bruge billeder til reklame, skal det ske efter forudgående aftale.

Når betalingen er registreret, vil du modtage en

e-mail med et download-link til produktet.


OBS: Linket i e-mailen er gyldigt i 7 dage, eller indtil du har klikket på linket. Derefter udløber linket inden for 24 timer. 


LEVERING AF FYSISKE VARER

If you are located outside Denmark, please contact me before placing your order.


Jeg anvender primært DAO som fragtleverandør, men i visse tilfælde kan andre leverandører anvendes. Der sendes varer en gang om ugen, hvilket oplyses på webshoppen. 


Bestillinger afsendes indenfor 5-10 arbejdsdage efter betalingen er modtaget, medmindre andet er angivet. Bemærk dog at specialbestillinger og persontilpassede bestillinger kan have en længere leveringstid. Ligesom leveringstiden i særlige perioder kan være længere - fx i forbindelse med ferie og mangelfulde leverancer fra mine leverandører.


Alle ordrer sendes i forsvarlig emballage. Har du ikke modtaget din ordre inden for den estimerede leveringstid, bedes du kontakte mig.


Skulle din pakke mod forventning være blevet beskadiget under fragt, bedes du gøre pakkeleverandøren opmærksom herpå og kontakte mig hurtigst muligt.

Hvis muligt - tag imod pakken "med forbehold" og tag altid billeder af det beskadigede - også emballagen.


Såfremt varer returneres af fragtleverandøren pga. forkerte/mangelfulde oplysninger vedr. leveringsadresse eller fordi pakken ikke er afhentet i pakkeshop, afholder køber leveringsomkostningerne til gen-fremsendelse af varen. 

RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Downloads, print-selv-produkter og persontilpassede varer kan ikke returneres eller refunderes. 


Hvis produktet er beskadiget ved modtagelse > se punktet "Levering af fysiske varer".


Hvis du fortryder dit køb, skal du give mig besked hurtigst muligt og inden 30 dage returnere varen i samme stand og mængde, som ved modtagelsen. 


Returneringen bør ske med samme/lignende leverandørform som ved modtagelse. 


Fortrydelsesretten er kun gældende såfremt varen tilbageleves i samme stand og mængde, som den er bestilt. Køber bærer udgiften til returnering samt ansvaret for, at varen er sikkert emballeret, således at der ikke sker skader på varen ved forsendelse.


Fortrydelsesretten bortfalder, såfremt varen har været i brug, er ødelagt eller har været håndteret på en sådan måde, at det helt åbenlyst forringer varens salgsværdi.


Kontakt altid Mediegiraf.dk før varen returneres.

Vær opmærksom på at vedlægge kontaktinformationer ved returvarer, så jeg kan kontakte dig vedr. tilbagebetaling.


Returvarer sendes til:

Mediegiraf.dk

Griegsvej 235

DK-9200 Aalborg

Tlf. 21491991

info@mediegiraf.dk